Klímák, klímaberendezések és -rendszerek telepítése, javítása, szervizeA klíma és légtechnikai eszközök használata egyre nagyobb teret nyer, egyre több ügyfél igényli. Cégünk vállalja klímák, klímakészülékek javítását, karbantartását, helyszíni felmérést és előkészítést követően szakszerű telepítését és kivitelezést, valamint fel- és leszerelését. Cégünk különböző gyártók klímakészülékeit is forgalmazza, így tőlünk is megrendelheti a legideálisabb, legköltséghatékonyabb és az igényeinek legmegfelelőbb klímát.

Klímák időszakos karbantartása

A klímaberendezések esetében is fontos, hogy a gyártó előírja az időszakos karbantartást a garanciához, melyet minimum évente egyszer el kell végezni. A munkák során ellenőrizzük a gép működését, az automatikát, kitakarítjuk a hőcserélőket, a kondenzátort, a párologtatót és a szűrőket. Ilyenkor elvégezzük a baktériumok és egyéb kórokozók mentesítését is!


Klíma garanciális javítása

A klímaberendezések esetében is támasztanak a gyártók bizonyos előírásokat, amelyeknek a garancia megtartásához meg kell felelni. Ebben az esetben is ezeket a garanciafüzet tartalmazza. A garancia feltételeit a gyártó határozza meg, ráadásul a garanciális javítást csak arra feljogosított szerviz végezhet. Kiemelt feltétel a szerviz által elvégzett beüzemelés, valamint a kitöltött, érvényes garanciajegy, továbbá az előírt karbantartások igazolása.
 
Centroptherm Kft. © 2008 centroptherm.hu