Inverteres klma akci

Mirt rdekel oly sok embert a Fuitsu Inverteres klma akci?
A klmra vgyk kedvence a Fujitsu, de mi ennek a magyarzata?
Mitl vlt a mrka ennyire keresett?
Sok-sok mrka s gyrt termkpalettjrl lehet vlasztani, mgis mi okbl helyezik a vsrlk bizalmukat a Fujitsuba?

A dolgok nem vlnak npszerv alap nlkl!

A Fujitsu vilghr nv a klmagyrtsban, rgta fennll kitn hrnevt a vsrlk az egsz vilgon mltnyoljk s megbznak benne. Ezen fantasztikus npszersget a j minsg a kedvez rrtk arny, az egyszer telepthetsg, a gazdag modell vlasztk, a tartssg, s a gazdasgos zemels alapozta meg. Emellett az eszttikai ignyeket is maximlisan kielgti a Fujitsu klma formatervezett kivitelvel. A formatervezsen tl tbb jl kihasznlhat funkci biztostja, hogy hasznlja knyelmesen ki tudja hasznlni minden elnyt s otthona sznvonalt, komfortjt nvelje ezzel a modern szerkezettel.

Nhny rv, amirt rdemes figyelni az inverteres klma akci megjelenst:

Minsg

Minden Fujitsu termk, mg a legegyszerbb is minsget kpvisel, nagyszeren zemeltethet mg ott is, ahol az tlagtl nagyobb s hosszan tart a hsg, vagy forrk a nyarak, mint pldul Magyarorszgon s fokozott ignybevtelnek van kitve a klma.

r

Azt nem lltjuk, hogy a Fujitsu klma olcs, azonban, azt igen, hogy meglehetsen kedvez r-rtk arnyt kpvisel, fkppen, ha a magas minsg s a gazdasgos zemels dominns szempont. Szerencss az, aki ppen az inverteres klma akci ideje alatt kvn j kszlket vsrolni, mert gy a nvs berendezst nagyon kedvez ron kaphatja meg.

Telepts

Orszgos hlzatot zemeltet vllalatunk a forgalmazs mellett elvllalja a klma minden ignyt kielgt teleptst is. Ennek kedvez vonzata, hogy a vsrlnak nem szksges kln beszerzsi forrst s kln szakembert keresnie. Komplex szolgltatsunk keretben ingyenes helyszni felmrs alkalmval, a helyi krlmnyeket felmrve s a htsi ignyeket figyelembe vve javaslatot tesznk a legalkalmasabb szerkezet kivlasztst s beszerelst illeten.

Ne feledje, minden helyszn ms adottsgokkal rendelkezik s nem minden modell alkalmas valamennyi helyre, a szakember biztosan kpes meghatrozni, hogy a leggazdasgosabb mkds s elhelyezhetsg szemszgbl melyik az n rszre legmegfelelbb kszlk.

Knyelem

Orszgos hlzatot alkot szakzleteink az orszg brmely pontjrl s interneten is knnyen elrhetk. Nem szmt, hogy valaki vidki, vagy fvrosi, j eslye van, hogy lakhelye kzelben megtallja a Fujitsu mrkt. Ez rendkvl knyelmes megoldst knl azoknak, akik ezt a tarts s ers mrkt szeretnk helysgeikben hasznlni.

Garancia

A Fujitsu nem tartozik a legolcsbb kszlkek kategrijba, hiszen magas minsget kpvisel. E minsg tudatban a piacon prjt ritkt mdon cgnk, mint forgalmaz 10 v garancit vllal. Azonban minden mszaki berendezsnl fellphet hiba, ezrt a Fujitsu klma mgtt orszgos szervzhlzat mkdik, mely az orszg brmely terletrl gyorsan s egyszeren elrhet.

Fontos megjegyezni, hogy cgnk nem csak a megvsrolt berendezsekre, de az elvgzett beszerelsi munkkra is garancit vllal.

Sokoldal alkalmazhatsg

Fujitsu lgkondicionlk vlasztka lehetsget ad arra, hogy az elvrt hmrsklet pontosan azon a helyen legyen fenntarthat, ahol a vsrl ignyli, akr htsrl, akr ftsrl legyen sz. A klma iparban a jelenleg legkorszerbb technolgia az inverteres technolgia, ennek alkalmazsval kszlnek a lehet legtbb elnys tulajdonsggal rendelkez berendezsek. A hagyomnyos klmkkal szemben az inverteres klma nem kapcsol llandan ki s be az elvrt hmrsklettartomny biztostsra, hanem teljestmnyt fokozatos, lass emelssel, cskkentssel ri el. Ekzben nem cskkenti nagy mrtkben a helysg pratartalmt, ami j hatssal van az ott tartzkodk hrzetre. Az inverteres klma ezzel a forradalmian j mkdsi elvvel az zemeltetsi kltsgeket akr 35-40 %kal is mrskelheti.

Az itt emltett nagyszer tulajdonsgokat alapul vve biztosan jl dnt, aki Fujitsu klmt szerez be, akr inverteres klma akci keretben, akr teljeses ron, mert tnyknt fogadhatjuk el, hogy magas mszaki tartalm s hatkony, hossz zemeletetse sorn a befektetett kltsg megtrl. Kedvez energiafogyasztsa, hihetetlenl zajtalan zemelse s minden ignyt kielgt formatervezett megjelense megalapozza npszersgt. Ha radsul inverteres klma akci keretn bell sikerl beszerezni klmjt ktszeresen is jl jr