FISHER KLMA VILGAFisher klimink knlata


A Fisher Aircon Solutions LLC 1999 ta gyrtat klma- s klmatechnikai berendezseket. A termkportfliba tartozik a klmk mellett mg a lgyfggny, fan coil s a vz-vz hszivatty, tovbb a LED izzk is s hamarosan megjelennk a modulris folyadkhtkkel is.
Az amerikai szkhely cg az eurpai piacra eurpai mrnkk ltal meglmodott klmaberendezseket forgalmaz.
Ha n Fisher klmaberendezst vsrol, akkor a legtbb extra funkci mellett az extra takarkossg elnyeit is lvezheti!
A FISHER KLMA garantlja nnek, hogy brmely Magyarorszgon forgalmazott mrkhoz kpest a legnagyobb szm extra funkci s kategrinknt az lmeznybe tartoz hatkonysgi rtkek kombincijt kapja tlnk, tlag feletti garancival kivl szakemberek, teleptk forgalmazsban s gy az n kszlke a legtbb funkcit a legjobb r/rtk arny mellett hozza!

A termkek filozfija:

Olyan berendezseket lmodunk, melyek stabil s megbzhat htkrkkel alapozzk meg a termk alapfunkciit s erre pl egy specilis extra funkcikbl ll rtknvels!
A mi clunk, hogy az alap ht-ft funkcik rendkvl zembiztos mkdse mellett, magas sznvonal extra funkcikat nyjtsunk a berendezseinket vlaszt felhasznlknak!
BIZTONSG S EXTRA SZOLGLTATSOK !

Az rtkests filozfija:

Fisher klmaberendezseket kizrlag szakmailag megalapozott cgeken, legtbbszr teleptkn keresztl forgalmazunk, amivel az a clunk, hogy a termk s telepts is olyan sznvonalat rjen el, hogy n s minden vevnk biztonsgban rezhesse magt!
Minden Fisher klmatulajdonos kivl minsg termket kap professzionlis szerelssel, gy a berendezse veken t problmamentesen szolglja tulajdonost!
(J) KLMT A (J) KLMSTL!

Garancilis filozfink:

Szakszer telepts s megfelel karbantarts mellett berendezseinknek tbb mint 10 vig kell szolglni a vevk knyelmt, amibl 6 vet teljes kr garancival fednk le! Az n otthonban a karbantartsi feladatok elltsa mellett az esetleges meghibsodsokat is ingyenes javtjk a berendezsek telepti, amihez a Fisher biztostja a kzponti htteret!
NEM CSAK MONDJUK , HOGY J, GARANTLJUK IS!

Eddigi eredmnyeink:

Br a Fisher mrka nem tartozik a vezet, legismertebb 5 multinacionlis mrkanv kz, de meglep mdon tbb vilgmrka rtkestsi mennyisgt is megelzi Magyarorszgon!
1999 ta tbb mint 50 000 kszlk kerlt teleptsre s a meghibsodst sikerlt 1% alatt tartani! AZ 5 LEGTBBET ELADOTT MRKA KZTT VAGYUNK!

Amire bszkk vagyunk:

A vilg jelenlegi klmaberendezs gyrtsa 3 rgiban sszpontosul: Korea, Thaifld s Kna. A Fisher portflija 4 gyrban kerl legyrtsra, Knban olyan vezet gyrakban, ahol tbb mint 100 ismert mrka kztt a legismertebb japn berendezsek kszlnek. Ez a kiemelked szakmai httr a kivl minsg egyik biztostka!


KIEMELKED SZNVONAL, KIEMELKED SZOLGLTATSOK
Vlasszon n is Fisher klmaberendezst,
Extra funkcik, extra takarkossg

 
Centroptherm Kft. © 2008 centroptherm.hu